EVENTS PÅ PERRONEN

I Hørning, tæt på Aarhus og Skanderborg, holder Perronen til. Perronen har lokalerne til private fester, arrangementer, firmafester og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Derudover vil der på Perronen løbende blive afholdt forskellige events, som du har mulighed for at deltage i. I eventkalenderen vil vi i god tid offentliggøre de planlagte events, så du har mulighed for at tilmelde dig, købe billet i god tid samt at gå og glæde dig til dagen. De forskellige events vil eksempelvis være vinsmagning, lanceringer, musikevents, oktoberfest og meget andet. Der vil løbende blive planlagt nye events og samtidig vil de samme events gå igen alt efter, hvilket tema eventet har. Derfor er det vigtigt at følge med på siden, så du ikke går glip af de events, som falder lige i din smag.

Indlæser Begivenheder

tekst om vinsmagning

Registrer:

200 out of 200 available Vinsmagning Køb billet her - description
Send RSVP confirmation to:

MULIGHEDERNE ER MANGE

De forskellige events vil blive afholdt i vores rå og enkle, men samtidigt hyggelige lokaler. Lokalerne er rummelige og indrettet på en måde, hvor det er nemt at tilpasse lokalet til det event, som skal finde sted. Når der afholdes events vil vi altid tilpasse det således, at der er plads til alle, da vi har lokaler fra 10-600 personer. Det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse når de gæster Perronen. Uanset om det er som gæst til et event, eller hvis I selv afholder selskab eller arrangement. Ud over de fleksible lokaler vil der i forhold til mad, drikke, musik og lignende også være forskellige løsninger.

TÆT PÅ AARHUS OG SKANDERBORG – NEMT AT KOMME TIL OG FRA

Uanset hvilket event man som gæst deltager i vil det altid være en fordel, hvis transporten dertil og fra er nem og overskuelig. Hørning, hvor Perronen holder til, ligger tæt på Aarhus og Skanderborg, hvor der er gode offentlige transportforbindelse samt at det er let at komme til, selvom I muligvis kommer langvejs fra. Perronen ligger kun henholdsvist 13 minutters kørsel fra Aarhus og 11 minutters kørsel fra Skanderborg. Følg med her på siden, hvor I løbende vil blive opdateret med nye events og arrangementer.