LOKALER PÅ PERRONEN

På Perronen finder du lokaler til enhver lejlighed. Uanset om du skal holde fødselsdagsfest, event eller noget helt tredje, så har vi lokalerne til det. Vores lokaler er enkelt og råt indrettet. Det giver dig en unik mulighed for at sætte dit eget præg på stemningen og indretningen i rummene. Vi kan rumme alt fra 10 personer og helt op til 500 personer. Vores lokaler kan tilpasses forskellige arrangementer i følgende størrelser:

  • Lille lokale: 50 m2
  • Stort lokale med bar: 360 m2
  • Meget stort lokale med bar: 600 m2

Se her et udpluk af billeder fra tidligere arrangementer..

Har du spørgsmål til vores lokaler, eller vil du vide mere om Perronen?

Festlokale 50 m2:

Sødt lille lokale med plads til 35 personer der er mulighed for lille anretnings køkken – Et lokale der passer virkelig godt til fester med op til 35 personer, Møder, Klubaftner, Vinsmagning, Polterabend arrangementer og mm alt sammen i hyggelige rammer.

Mellem lokale fra 80m2 til 280m2

Så er der rummeligt lokale med dejlig lofthøjde så der er plads fra 60 kuverter op til 240 kuverter stor bar med alt hvad en god fest har brug for – Salen kan rumme alt fra romantiske bryllupper til foredrag, receptioner, fester, ja alt hvor der er min 60 kuverter festglade gæster

Til den store fest 600 m2

Skal der være stor fest så har Perronen rammen til festen – med vores store festsal hvor vi kan dække op til 480 spisende gæster, og selvfølgelig med plads til musikken. Det her er virkelig dejlige rammer for en stor vellykket fest.

SelskabslokaleSelskabslokale

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk