FESTLOKALER NÆR AARHUS OG SKANDERBORG

I nærheden af Aarhus og Skanderborg finder du Hørning, hvor Perronen holder til. Her findes festlokaler til din fest. Dette uanset om det er fødselsdagsfest, firmafest eller noget helt tredje. Perronen tilbyder flere forskellige løsninger til afholdelse af fester, hvorfor I med sikkerhed kan holde fest, som I ønsker det. Når der skal holdes fest, så er det højst sandsynligt i forbindelse med en begivenhed, som skal fejres. Derfor må festen gerne få tilført det lille ekstra. Festlokalerne på Perronen er indrettet således, at I selv kan sætte jeres eget personlige præg på rummene. Det er råt og enkelt og kan derfor pyntes i den stemning, som I ønsker for jeres fest.

Har du spørgsmål om vores festlokaler, eller vil du vide mere om Perronen?

FESTLOKALER MED DET HELE

Udover at tilbyde festlokaler, som I selv kan præge indretningen på, så tilbyder Perronen også flere forskellige løsninger i forhold til mad og drikke. Er det en fest, som afholdes fra morgenstunden af, vil det være muligt at arrangere forskellige morgenmadsløsninger. Til middagstid vil der være forskellige muligheder for frokostanretninger. Dette enten i form af en buffet eller menu. Afholdes festen om aftenen vil der selvfølgelig være et væld af muligheder og sammensætninger af menuer og buffeter samt tilbehør, som I kan vælge imellem. Strækker festen sig ud til de sene aftentimer vil der også være mulighed for at arrangere lette anretninger og snacks, samt musik og bar med dertilhørende bartender. På Perronen ønsker vi at gå langt for, at festen lever op til jeres forventninger. Derfor tager vi også imod forespørgsler på arrangementer og løsninger, som ikke nødvendigvis er beskrevet her.

HØRNING – I NÆRHEDEN AF AARHUS OG SKANDERBORG

Bor I i og omkring Midtjylland vil det især være let at komme til og fra Perronen. Hørning, hvor Perronen holder til, ligger under et kvarters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg. Derudover er der også gode forbindelser med den offentlige transport fra både Aarhus og Skanderborg, hvilket også vil lette rejsen, hvis jeres gæster eventuelt kommer langvejs fra med tog eller bus. Ved at vælge Perronen til jeres næste fest vil I få hele pakken. Store, flotte lokaler, som kan tilpasses samt mulighed for tilvalg af mad og drikke og ligeledes en god placering centralt i Midtjylland.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk