Filter

KICK-OFF ARRANGEMENT PÅ PERRONEN

Hvert år afholdes der i flere virksomheder Kick-Off møder i forskellige sammenhænge. Det kan være i forbindelse med præsentation af året præstationer og resultater, introduktion af nye tiltag og produkter eller en opsamling på, hvad der er sket i firmaet i det forgangne år eller den forgangne periode. Uanset hvad, så er det vigtigt, at der er plads nok til at invitere alle medarbejdere og at dagen er planlagt nøje. Plads finder I i Hørning, hvor Perronen er placeret. Perronen ligger derfor tæt på Aarhus og Skanderborg og tilbyder plads til alt fra 10 personer og op til 600. Lokalerne, som Perronen stiller til rådighed til årets Kick-Off, er indrettet enkelt og simpelt således, at de kan tilpasses jeres behov og ønsker. Måske ønsker I at ramme en helt bestemt stemning eller lignende. Uanset hvad, så giver vi jer muligheden for det.

Har du spørgsmål om kick-offs, eller vil du vide mere om Perronen?

KICK-OFF MED DET HELE PÅ PERRONEN

Til Kick-Off møder skal der ikke mangle noget. Det er oftest et event, som både ledelsen og medarbejdere ser frem til. Både fordi, at der formentlig er en fælles interesse for virksomheden, men også fordi det lægger op til, at man eventuelt kan hilse på kollegaer, som man måske ikke arbejder tæt sammen med til dagligt. På Perronen giver vi jer mulighed for at opnå et Kick-Off arrangement med det hele.

Vi kan sørge for morgenmad til den tidlige samling, lette anretninger til formiddagspausen, frokostbuffet til middag, let anretning eller eventuelt kage til kaffen samt aftenmenu. Slutteligt kan det hele kulminere i fest og hygge, hvor vi kan sørge for bar, servering, musik og bartender, hvis I ønsker dette. Vi har mange års erfaring med afholdelse af arrangementer, men er selvfølgelig åbne over for forespørgsler, som ikke umiddelbart er præsenteret her. Vi vil gøre alt for, at jeres Kick-Off møde bliver præcis, som I ønsker det.

HØRNING – I NÆRHEDEN AF AARHUS OG SKANDERBORG

Hørning, hvor Perronen har hjemme, finder I under et kvarters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg. Det er derfor let at komme hertil og fra igen. Hvis Kick-Off arrangement holder til ud på de sene nattetimer, er der også gode forbindelser med den offentlige transport. Det er dermed muligt for jer at afholde det komplette Kick-Off arrangement på Perronen.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk