MENUER 3 RETTER

Forret anrettes på tallerken, medens hovedret og dessert serveres som buffet
– tallerkenservering af hovedret og dessert efter aftale.

Har du spørgsmål om menuer, eller vil du vide mere om Perronen?

MENU NR 1

Forret Tapas:
Dampet laks med pebrrodscreme
Buchetta med tomat og pancetta
Blinis med kaviar creme
Butterdejstårn med krebsehalesalat

Hovedret:
Helstegt Oksemørbrad Caribien style
Trøffelsauce med svampe
Kartofel royal
Ovn tomat med timian
Bacon bønner ovn ristede
Grønsagstimbale med persille
Hjemmebagt brydebrød og smør

Dessert:
Fragilitéroulade drysset med hasselflager, vaniljeis

Min 20 kuverter Pris 349,00 kr pr kuvert.

MENU NR 2

NÆSTE MENU KOMMER

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk