MINDEHØJTIDELIGHED

På Perronen.dk i Hørning er der mulighed for at holde mindehøjtidelighed i rolige og ugenerede
At tage afsked er altid svært, men hos os giver vi roen til at samles efter begravelse eller bisættelse i hyggelige og rolige omgivelser. Der er mange praktiske detaljer, der skal på plads, men vores personale altid behjælpelig med at gøre planlægningen så let som muligt. Hos os kan mindehøjtideligheden arrangeres ved et fremmøde på Perronen.dk eller eventuelt over telefonen. Vi er beliggende i Hørning mellem Hasselager og Skanderborg

Har du spørgsmål om mindehøjtidelighed, eller vil du vide mere om Perronen?

MINDEHØJTIDELIGHED & BEGRAVELSE

Perronen har lokaler til arrangementer fra 20 kuverter og opefter med en beliggenhed i Hørning er vi tæt på motorvejen. så når der skal holdes en mindehøjtidelighed er vi kort afstand fra Aarhus – Horsens – Skanderborg.Begravelser i Hørning sogn er der tilknyttet 3 kirker som er følgende:
Hørning kirke – Adslev kirke – Blegind kirke. Vi kan sammensætte dagen 100 % efter jeres ønsker, Den største fordel perronen har når der er snak om Mindehøjtidelighed er at vi er beliggende i baggrunden så man kan være her uden at andre læger mærke til det. Perronen.dk har mange flere muligheder for opsætninger til mindehøjtidelighed, kontakt os hvis i har andre ønsker.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk