Filter

NETVÆRKSMØDER I MODERNE LOKALER

Netværksmøder kan holdes i flere forskellige sammenhænge. Vigtigst af alt er, at der er plads nok til alle interesserede og at der er mulighed for. At sætte et præg eller tilføje en bestemt stemning til lokalerne. Sådanne lokaler findes i Hørning, hvor Perronen holder til. Perronen ligger tæt på Aarhus og Skanderborg, hvorfor det er let at komme til fra hele Midtjylland. Lokalerne er indrettet simpelt og enkelt, så de kan tilpasses flere forskellige slags arrangementer. Netværksmøder afholdes ofte i forbindelse med fælles interesser, men kan med fordel også bruges til eventuel jobsøgning, hvor jobsøgende kan matches med eventuelle arbejdsgivere. Mulighederne er mange og på Perronen, nær Aarhus og Skanderborg, kan det meste lade sig gøre. Perronen kan huse alt fra 10 personer og helt op til 600 personer, så der er rig mulighed for at afholde både store og små netværksmøder.

Har du spørgsmål om Netværksmøder, eller vil du vide mere om Perronen?

NETVÆRKSMØDE MED FORPLEJNING

Sådanne netværksmøder kan være heldagsarrangementer eller korte møder i de senere aftentimer. Uanset hvordan I ønsker at planlægge dagen, så vil der på Perronen altid være mulighed for løsninger, som indebærer forplejning i form af mad og drikke i løbet af dagen eller aftenen. Det kan være først på dagen med morgenmad, frokostbuffet ved middagstid eller buffet til netværksmøder, som afholdes om aftenen. Der er flere forskellige muligheder og løsninger. På Perronen ønsker vi at leve op til netop jeres behov og ønsker, hvorfor vi gerne modtager forespørgsler på løsninger eller arrangementer, som ikke nødvendigvis er præsenteret her.

I HØRNING – TÆT PÅ AARHUS OG SKANDERBORG

Til et netværksmøde er der stor sandsynlighed for, at de deltagende kommer flere forskellige steder fra. Perronen er placeret i Hørning, som ligger tæt på både Aarhus og Skanderborg. Lokalerne er især ideelle for deltagende, som kommer fra Midtjylland. Fra Aarhus og Skanderborg er der under et kvarters kørsel til Perronen i Hørning, hvorfor det er let at komme til og fra. Derudover er der gode forbindelser med offentlig transport. Ud over at arrangere netværksmøder i erhvervsmæssig sammenhæng vil det også være en fordel at bruge det i en uddannelsesmæssig sammenhæng, hvilket er ideelt til de uddannelsesinstitutioner, som er beliggende i og omkring Hørning, Aarhus og Skanderborg.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk