SELSKABSLOKALER UDLEJNING

Står du og skal bruge et unikt selskabslokale til fejring af en helt speciel begivenhed. Så har Perronen hvad du søger. Midt imellem Aarhus og Skanderborg finder du Hørning, hvor Perronen har til huse. Her finder du rå og enkelt indrettede selskabslokaler til lige netop den fest, som du ønsker at holde. Selskabslokalerne på Perronen kan rumme alt fra 10 personer og op til 600 personer. Du vil derfor kunne tilpasse lokalerne til flere forskellige selskaber. Uanset om det gælder en fest for medarbejderne hos den virksomhed, hvor du arbejder eller om hele familien skal inviteres til fødselsdagsfest. Med de enkelt indrettede selskabslokaler får I en unik mulighed for at sætte jeres eget præg på pynt og stemning i lokalerne. Det giver samtidig rig mulighed for eksempelvis at holde temafest på Perronen. Da I derved kan skabe en helt specifik stemning ved hjælp af indretningen.

Har du spørgsmål om Selskabslokaler, eller vil du vide mere om Perronen?

SELSKABSLOKALER MED FORPLEJNING NÆR SKANDERBORG

Når I vælger at invitere jeres selskab til fest på Perronen er der mulighed for, at holde en fest med det lille ekstra. Ud over at tilbyde lokaler, som I kan sætte jeres eget personlige præg på. Vil der også være et væld af muligheder for jer i forhold til mad og drikke i løbet af dagen eller aftenen. Først på dagen kan vi tilbyde forskellige morgenmadsløsninger. Til frokost vil der være mulighed for frokostbuffet eller frokostmenu og aftenen kan ligeledes sluttes af med enten menu eller buffet. Ønsker I eksempelvis at holde åbent hus vil der også være mulighed for at få lette anretninger i løbet af dagen.

HØRNING I MIDTJYLLAND – PERRONEN HAR DET HELE

I Hørning finder du alt, hvad du behøver når du ønsker at holde fest. Enkle og rummelige selskabslokaler nær Skanderborg og Aarhus. Samt flere forskellige muligheder i forbindelse med valg af mad og drikke i løbet af dagen og aftenen. Derudover vil der også være mulighed for at arrangere musik samt bar med dertilhørende bartender. Vi ønsker at gå langt for at leve op til jeres forventninger, hvorfor vi også tager imod forespørgsler på løsninger og arrangementer, som ikke nødvendigvis er beskrevet her. Ydermere er der gode forbindelser med den offentlige transport til og fra Perronen. Som kun ligger under et kvarters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg.