Filter

AFTENMØDE VI HAR MØDELOKALET

Aftenmøde i Hørning, nær Aarhus og Skanderborg, finder du Perronen. Her åbnes dørene jævnligt for forskellige fester, arrangementer og events. Perronen tilbyder ydermere også velegnede lokaler og faciliteter i forbindelse med afholdelse af aftenmøder og lignende. Vi tilbyder forskellige lokaler, som er enkelt og råt indrettet således, at I har rig mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på rummet, hvis I ønsker det. Om I er en stor eller lille en forsamling, som skal mødes, så vil der være plads til jer i Perronens lokalerne. Vi kan rumme alt fra 10 personer og helt op til 600 personer. Så der er gode muligheder for at få lokalerne tilpasset til netop det møde, som I ønsker at holde.

Har du spørgsmål om aftenmøde, eller vil du vide mere om Perronen?

AFTENMØDE MED MAD OG DRIKKE

Om I skal holde møde i arbejdssammenhæng i firmaet eller virksomheden, i idrætsforeningen eller i en frivillig organisation. Så stiller Perronen lokalerne til rådighed – også om aftenen, hvis I ønsker at holde aftenmøde. Hvis I har behov for det, så vil der også være mulighed for forplejning i form af mad og drikke i løbet af eftermiddagen og aftenen. Vi har et væld af muligheder, som eksempelvis byder på lette anretninger til om eftermiddagen samt aftenbuffet til de sene møder. Der vil også være mulighed for at holde møder over flere dage eller aftener.

Her tilbyder vi selvfølgelig også forplejning efter jeres behov og ønsker. Hvis I har forespørgsler eller idéer til løsninger i forbindelse med mad og drikke, så er vi selvfølgelig åbne over sådanne. Så vidt det er muligt for os at leve op til. Vi bestræber os på at møderne forløber, som I forventer og ønsker det. Vi har mange års erfaring fra branchen og står i den forbindelse også til rådighed i forbindelse med råd og vejledning. Til at sammensætte eftermiddagen og aftenen bedst muligt i forhold til afholdelsen af mødet.

HØRNING – TÆT PÅ AARHUS OG SKANDERBORG

Tæt på Aarhus og Skanderborg finder du Hørning, som er hjemby for Perronen. Mere nøjagtigt, så er der under et kvarters kørsel til Hørning fra både Skanderborg og Aarhus. Hvorfor det vil være let at komme til og fra, selvom I eventuelt holder mødet om aftenen. Ud over en kort køretid, så er der også gode forbindelser med den offentlige transport, hvorfor I trygt kan vælge Perronen som næste location for jeres næste møde.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk