Filter

PERRONEN HOLD ÅRETS SOMMERFEST

Årets sommerfest står snart for skud, så vi anbefaler at I holder den på Perronen i Hørning nær Skanderborg og Randers. En sommerfest kan for mange være årets højdepunkt, grundet det gode vejr samt eventuel ferie fra uddannelse eller arbejdspladsen. Det kan også være at sommeren endda skal fejres med kollegaer, venner, studiekammerater samt familie. Næsten uanset hvordan I ønsker at holde årets sommerfest, så er Perronen klar til at stå til rådighed.

Har du spørgsmål om sommerfest, eller vil du vide mere om Perronen?

MENU, BUFFET ELLER HELSTEGT PATTEGRIS?

Når I har besluttet jer for at holde sommerfesten på Perronen, så skal I dernæst tage en beslutning om, hvilken løsning I ønsker, når det kommer til valg af mad. Vi tilbyder flere forskellige muligheder af både frokostmenuer, aftenmenuer, buffet og endda helstegt pattegris. Uanset hvad I vælger, så vil vi garantere at der er mad nok og at der vil være noget for enhver smag. Vi har flere års erfaring med catering samt forberedelse og levering af mad til forskellige arrangementer og fester. Det vil være en unik mulighed for, at et eventuelt festudvalg kan tage lige så stor del i festen, som resten af selskabet, når I kan uddelegere den store opgave, som maden til en fest kan være.

LOKALER OG LOCATION

Perronen sørger for lokaler og god location. Lokalerne finder sted i Hørning, som ligger tæt på både Skanderborg og Aarhus. Hvert år er der masser sommerfester, festivals, musikarrangementer og lignende i både Skanderborg og Aarhus. Nu får I muligheden for at tage den stemning med til Hørning, som kun ligger under et kvarters kørsel fra begge byer. Der er gode muligheder for brug af offentlig transport, hvis selskabet er så stort, at I skal benytte jer af overnatningsmuligheder i de større byer. Perronen kan huse selskaber på størrelser fra 10 personer og helt op til 600 personer.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk