Filter

DAGSMØDE LOKALE NÆR AARHUS, SKANDERBORG

Nær Aarhus og Skanderborg finder du Hørning. Her holder Perronen til. Udover at slå dørene op for diverse fester, events og arrangementer, så tilbyder Perronen også gode lokaler og faciliteter til afholdelse af dagsmøde og lignende. Vi tilbyder to forskellige lokaler, som er enkelt og simpelt indrettet på en sådan måde, at I har mulighed for at sætte jeres eget præg på lokalet, hvis det er nødvendigt. Uanset hvor stor eller lille en forsamling I skal mødes, er der plads til jer på Perronen. Vi har plads til alt fra helt op til 600 personer og ned til 10 personer, så der er rig mulighed for at tilpasse lokalerne til netop jeres møde.

Har du spørgsmål om Dagsmøde, eller vil du vide mere om Perronen?

DAGSMØDE MED FORPLEJNING

Uanset om I skal holde møde i firmaet eller virksomheden, i sportsklubben eller i en frivillig forening. Så stiller Perronen lokalerne til rådighed. Og er der også mulighed for forplejning i løbet af dagen. Vi har et væld af muligheder, som eksempelvis byder på morgenmad, frokostbuffet, lette anretninger samt aftenbuffet, hvis mødet trækker ud eller er delt op i flere forskellige moduler over dagen.

Der er også mulighed for at afholde møder over flere dage, hvor vi selvfølgelig også tilbyder forplejning efter jeres ønsker. Hvis I har forespørgsler på arrangementer eller løsninger i forbindelse hermed. Så er vi selvfølgelig åbne over disse, så vidt det er muligt. Vi ønsker at møderne forløber, som I ønsker det. Vi har flere års erfaring fra catering branchen og tilbyder i den forbindelse også råd og vejledning i forhold til at sammensætte dagen bedst muligt.

HØRNING – LET AT KOMME TIL OG FRA

Ud over at tilbyde fleksible lokaler til møder og lignende, som kan indrettes til forskellige formål, så er det også let at komme både til og fra Hørning, hvor Perronen holder til. Hørning ligger under 15 min. kørsel fra både Skanderborg og Aarhus. Dermed vil det være let at køre til fra flere steder i Midtjylland. Derudover er der gode forbindelser med den offentlige transport. Ved også at tilbyde mad og drikke i forbindelse med jeres brug af lokalerne på Perronen ønsker vi, at gøre oplevelsen så komplet for jer, som muligt. Derfor tager vi også imod forespørgsler på løsninger, som ikke umiddelbart er nævnt her.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk