Filter

BARNEDÅB – EN HELT SÆRLIG DAG

Når et barn kommer til verden ændres hverdagen for forældrene. Før de får set sig om skal barnet døbes. En barnedåb er en helt særlig dag, som fortjener en helt særlig fejring. Det er dagen, hvor jeres barn får sit navn og bliver fejret af familie og venner. En dag hvor den lille familie er i centrum. En sådan dag skal forløbe præcis, som I ønsker det. Tæt på Aarhus og Skanderborg ligger Hørning og her finder I Perronen. Perronen tilbyder flotte lokaler til fejring af en sådan særlig dag. Vi har plads til både små og store selskaber, så I kan trygt vælge at holde barnedåben på Perronen, uanset hvor stor eller lille jeres familie og vennekreds er. Vi ønsker at barnedåben bliver præcis, som I ønsker det, hvorfor vi gerne hører fra jer, hvis I har specifikke ønsker eller forespørgsler i den sammenhæng.

Har du spørgsmål om barnedåb, eller vil du vide mere om Perronen?

HOLD BARNEDÅBEN PÅ PERRONEN

Lokalerne, som vi på Perronen tilbyder, er enkle i sin indretning, så I har mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på udsmykningen. Måske ønsker I et specifikt farvetema eller en bestemt stemning. Vi har valgt at indrette lokalerne så rå og enkle som muligt således, at det er muligt for jer, at skabe den stemning I ønsker. Derudover vil der være flere forskellige muligheder for mad til fejringen samt mulighed for servering. Vi har mange års erfaring fra branchen, så I kan trygt overlade ansvaret for tilberedning og servering af mad til os. Muligheder, som vi tilbyder, spænder vidt fra forskellige menuer til buffeter og lette anretninger. Valget er op til jer. Vi tilbyder ydermere at sørge for servering, så I kan deltage i fejringen på bedst mulig vis.

PERRONEN I HØRNING – NÆR AARHUS OG SKANDERBORG

Finder dåben sted i eller omkring Aarhus og Skanderborg vil det være ideelt at afholde barnedåben på Perronen, da den ligger i Hørning, som er under et kvarters kørsel derfra. At turen ikke er længere vil også være en fordel i forhold til, hvis der er mindre børn i familien således, at de ikke skal ud på en længere køreturen end højst nødvendigt. Derudover findes der gode forbindelser med den offentlige transport.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk