OM OS – HISTORIEN OM EN DRØM

Om os I Hørning, nær Aarhus og Skanderborg, finder du Perronen.

Lokalerne, som i dag danner rammer for Perronen, købte vi i 2001 med ønsket om at lave en bygning. Som omhandlede fest 100 %. Denne drøm startede tilbage i 1995 med Aarhus Service Udlejning. Hvor vi udlejede borde, stole og service ud til fester. Efter 3 år blev pladsen for lille til Aarhus Service Udlejning og vi startede derfor Festkongen ApS. Som leverede totalfester med alt lige fra mad til betjening. I den forbindelse købte vi Sønderskovvej.

De følgende år fulgte også Fest-diner.dk, som er førsteklasses priser på masser mad samt Go-mad.dk. Som er specifik mad i den høje kvalitetsende af skalaen.

Formålet med etableringen af Perronen.dk er at få masser fest på adressen i Hørning. I første omgang er planen at arrangere 6 events om året samt de arrangementer eller events, som der bliver budt ind på af samarbejdspartnere og andre. Et event på Perronen kan rumme alt fra 20 kuverter og op til 550 kuverter.

Målsætningen på Perronen er 100 % at få kvaliteten i top på alle events, som bliver afholdt. Lokaler når Aarhus og Skanderborg, som kan samle familier, vennegrupper, medarbejdere og mange flere til gode og festlige stunder. Vi ønsker at alle får det maksimale ud af pengene samt en oplevelse, som aldrig bliver glemt.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Perronen?

DRØMME OM FREMTIDEN

Drømmene for fremtiden er blandt andet, at starte vores vinklub, som vil resultere i en masse dejlige vinevents. Gode vinoplevelser med utallige vine fra flere skønne lande. Ydermere er de en klar målsætning at lave 2 dejlige intimkoncerter om året med spisning. En bierfest, julefrokost og dernæst afslutte året med en store nytårsfest. Med alt dette kan vi ikke ønske os mere – andet end at opfylde alle de spændende håb og ønsker, som vores kunder byder ind med.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk