Filter

UNDERVISNING LOKALER

På flere arbejdspladser, i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner er der sommetider mangel på lokaler til undervisning. Det kan være én af grundene til at søge efter lokaler andre steder. I Hørning, tæt på Aarhus og Skanderborg, holder Perronen til. Perronen stiller lokaler til undervisning til rådighed. Dette uanset om det handler om heldagsundervisning i forbindelse med uddannelse. Eller om det drejer sig om undervisning i et givent fag eller emne i de sene aftentider. Derudover tilbydes lokalerne også til arbejdspladser. Som formentlig flere gange årligt vil skulle bruge faciliteter til læring af både nye og eksisterende medarbejdere. Det kan være uddannelse i bestemte produkter eller løsninger, som virksomheden tilbyder.

Ikke alle arbejdspladser kan rumme alle medarbejder i ét mødelokale. Lokalerne på Perronen kan rumme alt fra 10 personer og op til 600 personer. Så der er rig mulighed for at tilpasse lokalerne til den undervisning, som skal finde sted. Det er også muligt at dele undervisningen op, hvis der eksempelvis er flere forskellige hold på en uddannelsesinstitution. Som ikke skal undervises i samme emne på samme tid.

Har du spørgsmål om undervisning, eller vil du vide mere om Perronen?

HELDAGS UNDERVISNING MED FORPLEJNING

Ud over de gode og fleksible lokaler, som der tilbydes på Perronen, vil der også være mulighed for forplejning i forbindelse hermed. Til undervisning i de tidlige morgentimer kan der arrangeres morgenmad, efterfulgt af en eventuel frokostbuffet. Til heldags kurser kan der også arrangeres aftenmenu eller aftenbuffet, hvis undervisningen eksempelvis er delt op i flere moduler i løbet af dagen. Uanset hvordan I ønsker at planlægge dagen, så står vi til rådighed med i flere forskellige variationer og sammensætninger. Til kortere undervisningsdage vil der også være mulighed for lette anretninger.

HØRNING – CENTRALT MELLEM AARHUS OG SKANDERBORG

Er arbejdspladsen eller uddannelsesstedet placeret i eller omkring Aarhus og Skanderborg, vil der være rig mulighed for at benytte Perronen til undervisning uden for meget indgriben i hverdagen. Hørning, hvor Perronen holder til, er nemlig placeret små 15 min. kørsel fra både Aarhus og Skanderborg, hvorfor det vil være let tilgængeligt at komme både til og fra. Ydermere findes der gode forbindelser med den offentlige transport, hvorfor det også vil være let at komme hertil fra flere steder i Midtjylland.