Filter

BRYLLUP MED DET LILLE EKSTRA

Et bryllup er en helt speciel dag, som fortjener en særlig fejring og en god location. Perronen tilbyder lokaler, som er enkelt og råt indrettet således, at mulighederne er helt åbne for jer i forhold til at sætte et personligt præg på lokalet. Der er ingen forudbestemt stemning, så I har derfor rig mulighed for at gøre lokalet til jeres helt eget og dermed give brylluppet og bryllupsfesten det lille ekstra, som sådan en dag har fortjent.

En bryllupsdag skal leve op til jeres drømme og forventninger, hvorfor det er vigtigt for os, at I er medbestemmende i forhold til mad og lokaler. I processen op til et bryllup er der i forvejen mange beslutninger, som skal tages. I kan med fordel booke lokale på Perronen i god tid, så I både får mulighed for at få lokale og mad på plads i god tid og dermed får tid og overskud til de mange andre beslutninger i processen.

Har du spørgsmål om Bryllups fest, eller vil du vide mere om Perronen?

BRYLLUPSMENU ELLER BRYLLUPSBUFFET?

Perronen tilbyder flere forskellige muligheder i forbindelse med valg af mad til brylluppet. Vi har mange års erfaring med forberedelse og servering af bryllupsmad, så I kan trygt overlade ansvaret til os. Vi garanterer professionel service samt mad af høj kvalitet. Derudover kan I sikre jer, at der vil være mad nok samt noget for enhver smag. Det er muligt at vælge en bryllupsmenu, hvor vi også kan sørge for servering. En anden mulighed er en bryllupsbuffet, hvor vi kan sørge for en dertilhørende bar med bartender. Det er op til jer, hvilken form for løsning I ønsker i forhold til mad på dagen, da det afhænger af, hvilken bryllupsfest I ønsker at holder.

MELLEM AARHUS OG SKANDERBORG FINDER DU HØRNING

På den centrale placering midt imellem Aarhus og Skanderborg finder I Perronen, som har til huse i Hørning. Vælger I at holde jeres bryllup på Perronen, vil I ikke kun få gode lokaler til festen, et væld af muligheder i forhold til mad på dagen, men også gode transportmuligheder, så jeres gæster nemt kan komme til og fra brylluppet. Hørning ligger under et kvarters kørsel fra Skanderborg og Aarhus og vil derfor være let tilgængeligt. Ydermere er der gode forbindelser med den offentlige transport.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk