Filter

Møde og Kursus lokaler

Møder og kurser afholdes flere gange hvert år i flere forskellige sammenhænge og forsamlinger. Det kan være årsmøde på arbejdspladsen eller i virksomheden, kurser omhandlende et nyt produkt eller en ny teknik, et udvalgsmøde i sportsklubben eller et møde for frivillige, som skal planlægge næste arrangement i en organisation. Mulighederne er mange og muligheder finder du også i Hørning, nær Aarhus og Skanderborg, hvor Perronen holder til. Perronen har forskellige lokaler til forskellige formål. Uanset om I skal holde dagsmøder eller aftenmøder, så er det muligt at benytte Perronens fleksible lokaler. Perronens lokaler er enkelt og råt indrette således, at I har mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på lokalerne. Det kan have sine fordele i forbindelse med en eventuel produktlancering, hvor der skal være en bestemt stemning eller dekoreres med bestemte elementer.

Har du spørgsmål om møder og konferencer , eller vil du vide mere om Perronen?

KURSUS ELLER KICK-OFF MED FORPLEJNING

Udover forskellige versioner af møder, er det også muligt at benytte Perronen til arrangementer som kurser eller Kick-Offs. Jeres arbejdsplads eller virksomhed har måske brug for en location til årets Kick-Off, hvor der er plads til mange ansatte. Perronen har plads til alt fra 10 personer og helt op til 600, hvorfor det vil være et ideelt sted at afholde mindre arrangementer. undervisning netværksmøder, større arrangementer, som Kick-Offs, foredrag,produktlanceringer. I forbindelse med Kick-Offs, som i de fleste tilfælde er et heldagsarrangement, vil der være mulighed for at benytte begge lokaler således, at I har mulighed for at skifte location i løbet af dagen. Mødet kan eventuelt foregår i det ene lokale og spisningen i det andet.

Det er helt op til jer, hvordan I ønsker at sammensætte dagen. Vi står selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning. Uanset hvilken form for arrangement eller møde, som I skal holde, så er der mulighed for forplejning. Der tilbydes flere forskellige løsninger. Det kan være frokostbuffet, aftenmenu eller lette anretninger alt efter, hvilket arrangement I ønsker at holde. Til en kursusdag eller lignende vil der eksempelvis være mulighed for morgenmad, frokost og en let anretning til eftermiddag. Til et Kick-Off arrangement kan der eksempelvis sørges for mad gennem hele dagen samt aftensmad og fest med bar og musik om aftenen. Vi har mange års erfaring med forberedelse og levering af mad til både små og store arrangementer, hvorfor vi står til rådighed i forbindelse med alle arrangementer, hvor I ønsker forplejning.

MØDER OG KURSER MED FORPLEJNING

Møder og kurser med mange forskellige forplejnings muligheder. Vi kan lave alt fra en let servering til en dags forplejning. i sørger for gæster og vi sørger for resten så bliver det ikke nemmer. Vi laver møder og konferencer fra 10 kuverter og op til 500 kuverter så der er masser af muligheder. vi har mulighed for højtaler system og lys og projektor fremvisning.

UNDERVISNINGSLOKALER NÆR AARHUS OG SKANDERBORG

Perronen ligger i Hørning, som du finder midt i mellem Skanderborg og Aarhus. Der er under 15 minutters kørsel til Hørning fra både Aarhus og Skanderborg. Det giver en oplagt mulighed for eksempelvis at holde foredrag i fleksible lokaler samt at flytte eventuel undervisning ud i anderledes og spændende lokaler. På skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner er der ofte mangel på lokaler til moderne formål. I den forbindelse har Perronen også, hvad der skal til.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk