Filter

FAMILIEDAG PÅ PERRONEN

Når hele familien skal samles til en hyggelig familiedag, så er det vigtigt at finde et sted, som har pladsen og mulighederne. Perronen tilbyder lokaler til både små og store selskaber og kan derfor let tilpasses til jeres familie uanset. For at holde en familiedag behøver I ikke nødvendigvis at have en særlig anledning eller grund til fejring. Det kan være grund nok, at I ønsker at se hinanden og have det sjovt sammen. Mellem Aarhus og Skanderborg ligger Hørning, hvor Perronen holder til. Derfor vil det være et centralt samlingspunkt, som er let at komme til uanset, hvor spredt jeres familie er rundt i landet.

Har du spørgsmål om familiedag, eller vil du vide mere om Perronen?

FAMILIEDAG OG FEST

En familiedag kan både være en hyggedag og en festlig dag. I kan starte tidligt på dagen med brunch og efterfølgende lave fælles aktiviteter eller selskabslege. Enten i Hørning, På Perronen eller i nærområdet. Dernæst kan I samles til frokostbuffet og igen lave sjove og hyggelige aktiviteter efterfølgende. Afslutningsvist kan I arrangere en aftenmenu stærkt fulgt op af fest om aftenen.

Vi tilbyder selvfølgelig forskellige løsninger i forbindelse med valg af forplejning i løbet af dagen således, at I kan tilpasse det il jeres ønsker for dagen. Til måltiderne kan vi ydermere sørge for servering samt personale til baren om aftenen. Vi tager gerne imod forespørgsler vedrørende specifikke ønsker, da vi ynder at yde vores for, at jeres dag forløber efter planen. Perronen er derudover indrettet råt og enkelt, så I har mulighed for at pynte eller indrette lokalerne til et eventuelt tema eller stemning, som I ønsker for jeres familiedag.

HØRNING – MIDT IMELLEM AARHUS OG SKANDERBORG

I midten af Aarhus og Skanderborg finder I Hørning, hvor Perronen har til huse. Der er under 15 minutters kørsel til Hørning fra begge byer, hvorfor det vil være let for jer og resten af familien at komme både til og fra Perronen. Ud over den centrale placering er der gode forbindelser med offentlig transport, hvis festen fortsætter ud på natten. Hvis nogle familiemedlemmer kommer langvejs fra vil der også være overnatningsmuligheder i nærområdet samt i både Aarhus og Skanderborg. Alt I skal gøre er at kontakte os og fortælle om ønskerne for jeres familiedag, så vi kan gøre alt for at imødekomme jeres behov og ønsker.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk