HOLD SELSKABER PÅ PERRONEN

Uanset hvilket type selskaber du skal holde, så har du mulighed for at holde det på Perronen. Vi tilbyder lokaler til selskaber som bryllup, barnedåb, begravelse, julefrokost, jubilæum og meget mere. Vores lokaler er indrettet enkelt således, at det vil være muligt at tilpasse lokalerne til det selskab, som skal afholdes.

Hvis I har specifikke ønsker eller vil se stedet an først, så tager vi gerne imod forespørgsler på dette. Der vil altid være stor forskel på mængden af gæster til forskellige selskaber, hvorfor vi har kapacitet til alt fra 10 gæster og op til 600 gæster. Dette giver dig uanede muligheder for både at afholde privatarrangementer, samt firmafester og lignende.

BARNEDÅB, BRYLLUP OG BEGRAVELSE

Perronen har faciliteterne til alle former for selskaber. Om det gælder de lykkelige, glædelige eller sørgelige, så ønsker vi at sørge for, at I har et sted at samle familie og venner. Vores lokaler er indrettet på en måde, hvor I har rig mulighed for at sætte jeres præg på rummet. Det er muligt at pynte lokalerne op, skabe et tema eller skabe en stemning, som er passende til en afsked for en, som I har kær.

Finder dåben, brylluppet eller begravelsen sted i eller omkring Hørning, Aarhus eller Skanderborg, så vil det være passende at holde selskabet på Perronen, da det derved er i nærheden. Fra Aarhus og Skanderborg til Hørning, hvor Perronen holder til, er der kun mindre end et kvarters kørsel. Det kan lette planlægningen af selskabet en del, hvis I på forhånd ved, at I selv samt jeres gæster, kan finde frem til Perronen uden problemer.

SELSKABER SOM FESTLIG FAMILIEDAG

Ud over de store selskaber, som barnedåb, bryllup og begravelse kan være, så er det også muligt at afholde anderledes arrangementer på Perronen. Hvis jeres familie bor i og omkring Hørning, Aarhus eller Skanderborg, vil Perronen være et oplagt sted at holde en festlig familiedag, hvor I kan samle hele familien ét sted. Det gælder uanset om I har en stor eller en mindre familie.

Et selskab som en familiedag kan være en dag, hvor I laver forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Det vil der være plads til i et af vores lokaler. Derudover kan I i løbet af dagen indtage både frokost og aftensmad sammen. I den forbindelse vil det være muligt at benytte flere forskellige muligheder. Der kan både arrangeres frokostmenuer og eventuelt buffet til aftensmaden. Ønsker I også at feste sidst på dagen, så kan der både arrangeres musik, bar og servering. Ønsker I at hele dagen skal have et fast tema, så giver den enkle indretning jer også mulighed for at pynte og indrette rummet således, at det passer til netop jeres fest.

FIRMAFEST, RECEPTION OG SOMMERFEST

Er det derimod firmafest, reception eller eksempelvis sommerfest, som skal holdes, så er Perronen også det rette sted. Vi kan huse alt fra 10 personer og op til 600 personer, så der er rig mulighed for enten at holde det intimt eller at invitere hele firmaet, familien og vennekredsen. Uanset hvilket arrangement I ønsker at holde, vil der være mulighed for forplejning. Det gælder både, hvis det er frokost, lette anretninger til en eventuel reception eller endda helstegt pattegris til årets sommerfest.

JUBILÆUM ELLER JULEFROKOST

Sommetider skal noget fejres af en helt speciel årsag. Det kan være en særlig medarbejder, som har været i firmaet 25, 30, 50 år og derfor skal fejre jubilæum. Det har I også mulighed for at gøre på Perronen. Det vil endda være helt nærliggende, hvis firmaet eller virksomheden holder til i Hørning eller i nærheden af Aarhus eller Skanderborg.

Så er der eventuelt mulighed for at køre i samlet flok fra arbejde og til Perronen. En anden begivenhed, som med sikkerhed skal fejres hvert år er julefrokost. Her vil det også være muligt at bestille julefrokostmenu eller julefrokostbuffet. Derudover kan der arrangeres servering, samt bar og betjening, så festen kan vare længe.

PERRONEN ER TIL FOR DIG

Perronens omtalte lokalerne finder du i Hørning, som ligger meget tæt på Aarhus og Skanderborg. Transportmulighederne er som nænt mange, da Hørning ligger mindre end et kvarters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg. Derudover er det muligt at tage offentlig transport fra Aarhus og Skanderborg. Uanset hvilket selskab I ønsker at holde på Perronen, vil vi være behjælpelige med at imødekomme de ønsker og forventninger, som I har til stedet og til selskabet.