Filter

BEGRAVELSE I ROLIGE OMGIVELSER

Begravelse et sidste farvel – De fleste mennesker vil i løbet af livet skulle arrangere eller deltage i en begravelse. Sådan en dag vil under alle omstændigheder være en trist. I kan med fordel vælge at samle familien i rolige omgivelser efter begravelsen. Perronen tilbyder lokaler i enkle og rolige omgivelser, hvor I selv har mulighed for at sætte jeres præg på stemningen i rummet. Det kan være, at afdøde har udtrykt nogle særlige ønsker i forbindelse med dennes afsked med livet. I vil dermed have mulighed for at tilpasse rummet i forhold til de mulige ønsker.

Har du spørgsmål om begravelse, eller vil du vide mere om Perronen?

FORPLEJNING OG SERVICE PÅ PERRONEN

For at I skal koncentrere jer om mindst muligt tilbyder vi flere forskellige løsninger i forbindelse med forplejning i løbet af dagen. Det vil være muligt at arrangere flere forskellige frokostserveringer eller lette anretninger alt efter, hvad I ønsker og hvor mange I bliver. Vi har på Perronen flere års erfaring med forberedelse og servering af mad til forskellige selskaber, herunder også begravelser. Der er mulighed for, at vi både kan sørge for mad, drikker og servering således, at I kan holde fokus på familien og samværet med hinanden. Vi er fuldt ud professionelle, hvorfor I trygt kan overlade ansvaret til os.

I HØRNING NÆR SKANDERBORG OG AARHUS

Familien kan samles i trygge rammer i Hørning, hvor Perronen holder til. Hørning finder I under et kvarters kørsel fra både Skanderborg og Aarhus. Det er overskueligt at finde frem til både i bil samt med offentlig transport. Perronen er som nævnt rolige omgivelser, som vil give jer den tryghed I med fordel kan søge til en sådan følsom dag. Det er vigtigt at I får taget afsked og kan mindes på den måde, som I ønsker det. Derfor vil vi gør, hvad vi kan for at leve op til jeres forventninger og bidrage til, at dagen forløber så rart som overhovedet muligt.

MINDEHØJTIDELIGHED – TILBUD PERRONEN

Vi klarer kaffen …

På Perronen tilbyder vi et kaffe-arrangement til minde sammenkomsten for mellem 10-400 personer i vores lyse, venlige og behagelige lokaler. Vi skræddersyere et arrangement, der kan bestå af forskelligt smørrebrød med efterfølgende kaffe og kage eller et rent kaffebord med tilhørende kage og andre lækkerier. Se menu forslag under mindehøjtidelighed

Hvis i har spørgsmål til Begravelse tryk på linket og i vil komme ind på folkekirkens hjemmeside, hvor i kan finde alt nødvendigt info.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk