Filter

JUBILÆUM OG JUBEL

Et jubilæum skal under alle omstændigheder fejres. Det skal fejres i stor stil med jubel og hurra. Et jubilæum skal fejres af en helt særlig årsag, da personen som fejres er en medarbejder, som formentlig har været i firmaet mange år Der skal ikke spares på noget til sådan en fejring, hvorfor vores lokaler på Perronen er indrettet på en måde, hvor I selv har mulighed for at sætte jeres eget præg på stemningen.

Har du spørgsmål om jubilæum, eller vil du vide mere om Perronen?

FEST OG FORPLEJNING PÅ PERRONEN

Uanset om det jubilæum, som skal holdes, er et kort arrangement, heldagsarrangement eller udelukkende fest om aftenen, så giver Perronen jer flere muligheder for forplejning i løbet af dagen. Det er muligt at bestille frokostmenu eller frokostbuffet. Derudover tilbyder vi også flere forskellige lette anretninger, hvis jubilæet eventuelt holdes som et åbent hus, hvor der kommer gæster løbende dagen igennem. Vi ønsker, at dagen kommer til at forløbe så overskueligt for jer, som muligt. Derfor tilbyder vi også at sørge for servering. Ydermere er der mulighed for at bestille bar med dertilhørende bartenden, hvis jubilæet eksempelvis skal fejres til sent ud på aftenen.

TÆT PÅ AARHUS OG SKANDERBORG FINDER DU

I Hørning ligger Perronen. Hvis firmaet eksempelvis holder til i eller omkring Aarhus eller Skanderborg vil I nemt kunne komme til og fra Hørning, da der kun er under 15 minutters kørsel hertil fra begge byer. Hvis firmaet eller virksomheden ligger i eller omkring Hørning giver det endnu mere sig selv, at Perronen er det helt rette sted at fejre jubilæum.

Vores lokaler kan rumme alt fra 10 personer og helt op til 600 personer, så I har mulighed for at invitere familie og venner til den, som skal fejres. I kan også vælge at holde det intimt og kun invitere de nærmeste. Uanset hvad kan I sikre jer, at I vil få professionel service og mad af god kvalitet. Vi har mange års erfaring fra branchen, hvorfor I trygt kan overlade ansvaret for mad, drikke og servering til os. På den måde får I rig mulighed for at deltage i fejringen på samme niveau, som de indbudte gæster.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk