Filter

FOREDRAGSSAL NÆR AARHUS

På Perronen i Hørning, tæt på Skanderborg og Aarhus, stilles der foredragssal til rådighed til ethvert formål. Det kan eksempelvis være et foredrag, som afholdes flere gange om året i en frivillig forening. Et foredrag i sportsklubben eller et foredrag som afholdes med tilknytning til en uddannelsesinstitution. Muligheder er mange. Uanset sammenhængen, så har Perronen det, som I søger. Vi har plads til mellem 10 og 600 personer, så der er næsten ingen begrænsninger i forhold til afholdelse af foredrag. Heller ikke i forhold til, om det afholdes om dagen eller om aftenen. Ydermere er der også mulighed for at afholde flere foredrag i løbet af dagen. Eller at have besøg af flere forskellige foredragsholdere, som er delt ud over flere moduler.

Har du spørgsmål om vores foredragssal, eller vil du vide mere om Perronen?

FOREDRAG OG FORPLEJNING

Uanset om der udelukkende afholdes et foredrag, eller om der er flere foredrag fordelt ud over dagen, så er der mulighed for forplejning i forbindelse hermed. Der vil være mulighed for flere forskellige løsninger i forhold til mad og drikke. Eksempelvis kan der arrangeres morgenmad, frokostbuffet, lette anretninger samt aftensmenu eller aftenbuffet. Det afhænger kun af, hvilke ønsker I har for dagen og hvorledes I ønsker at bygge dagen op. Der vil også være mulighed for at afholde et helaftensarrangement med musik, bar og bartender til de sene aftentimer efter dagens foredrag. På den måde vil I kunne slå et eventuelt årsmøde i virksomheden sammen med en personalefest. Vi står til rådighed med lokaler, mad og drikke uanset tema for dagen.

HØRNING – LET AT KOMME TIL OG FRA

Hørning, hvor Perronen har til huse, findes i nærheden af Aarhus og Skanderborg. Der er kun under et kvarters kørsel til Hørning fra både Aarhus og Skanderborg, hvorfor det vil være let for både gæster og foredragsholdere at komme hertil. Dette uanset om foredragssalen skal benyttes i dagtimerne eller aftentimerne. Der er ydermere gode forbindelser med den offentlige transport, hvorfor der med fordel kan reklameres for foredragene i de omkringliggende byer i Midtjylland. Perronen stiller foredragssal, mad, drikke samt råd og vejledning til rådighed. Vi har mange års erfaring fra branchen og håber at kunne give jer den komplette oplevelse – uanset i hvilken forbindelse I ønsker at benytte Perronens faciliteter.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk