Filter

KURSUS LOKALER MED FORPLEJNING

På uddannelsesinstitutioner, i firmaer og virksomheder vil der flere gange om året blive afholdt kursus i den ene eller den anden forstand. I Hørning, centralt placeret mellem Aarhus og Skanderborg, finder du Perronen. Her stilles lokaler til rådighed til afholdelse af kurser uanset formål. Det kan være kurser for undervisere på en uddannelsesinstitution. Kurser for medarbejder i en kommunikationsvirksomhed eller kursus for frivillige, som er tilknyttet en forening eller organisation. Uanset i hvilken sammenhæng I ønsker at afholde kursus, så stiller Perronen lokalerne og faciliteterne til rådighed.

I lokalerne er der plads til flere forskellige størrelse forsamlinger. Vi kan huse alt fra 10 personer og helt op til 600 personer, hvorfor der er rig mulighed for at tilpasse lokalerne til det kursus, som I ønsker at holde. Ydermere er lokalerne indrettet på en enkel og simpel måde med det formål, at I kan præge lokalets indretning. Hvis der er behov for det.

Har du spørgsmål om Kursus, eller vil du vide mere om Perronen?

KURSUS MED MAD OG DRIKKE

Ud over de enkle og simple indrettes lokaler, som Perronen tilbyder, vil der endvidere være mulighed for at bestille mad og drikke i forbindelse hermed. Til kurser, som starter i de tidlige morgentimer vil der være mulighed for at arrangere morgenmad. Dernæst kan der følge en eventuel frokostmenu eller frokostbuffet. Hvis kurset er et heldagsarrangement vil der selvfølgelig være mulighed for forplejning gennem hele dagen. Afholdes kurset om aftenen kan det anbefales at bestille en aftenmenu eller en aftenbuffet. Der er også mulighed for at arrangere både bar, musik og bartender, hvis I ønsker at kurset skal glide over i et socialt arrangement i de sene aftentimer. Uanset hvilket setup I ønsker, så ynder vi at leve op til jeres behov og forventninger.

HØRNING TÆT PÅ AARHUS

Fra især Aarhus og Skanderborg er der gode forbindelser til Hørning med den offentlige transport. Ønsker I at køre direkte hertil fra eksempelvis Aarhus eller Skanderborg, vil der kun vente jer en køretur på under et kvarter. Er firmaet, virksomheden eller uddannelsesstedet placeret i Midtjylland vil det være endnu mere nærliggende at benytte de lokaler, som Perronen stiller til rådighed. Ved I på forhånd, at der skal holdes flere kurser i løbet af året kan vi i samarbejde planlægge dem således, at de kan tilpasses løbende.

DRIKKEVARER PÅ PERRONEN

Page Title

Med All Inclusive skal du kun huske at have en hyggelig aften med dine gæster. Det er kun de nævnte drikkevarer, der er inkluderet i ad libitum: øl, sodavand, vand, kaffe, te og vin (husets rød-, hvid- og rosévin) samt 1glas dessertvin

All Inclusive giver dig alt det gode i én pakke Mad og drikke og koster kun fra kr. 599,- pr. person.

All Inclusive m. fri cocktails

All Inclusive m. fri cocktails kommer du ikke til at mangle noget. All inclusive Tilæg på 69,- pr. person. 4 timers cocktails. Gælder kun hvis der i forvejen er valgt en All inclusive pakke.

Har du spørgsmål om drikkevarer, eller vil du vide mere om Perronen?