Filter

TEMAFEST MED DET LILLE EKSTRA

Når der endelig skal være fest, så lad der være temafest. Uanset om det er familien, vennerne eller kollegaerne, som I skal feste med, så kan I tage festen et niveau ekstra op ved at holde en temafest. I kommer med idéerne, Perronen har lokalerne.

Vores lokaler er indrettet på en sådan måde, at det vil være nemt at omdanne lokalet til den stil eller det tema, som jeres fest har. Måske det er temafest i udsmykning og måske skal gæsterne ankomme udklædte. Vigtigst af alt er, at temafesten er så gennemført, at den rette stemning er til stede fra staren af.

Har du spørgsmål om temafest, eller vil du vide mere om Perronen?

PERRONEN HAR PLADSEN

Perronen, som holder til i Hørning, har plads til jer. Næsten uanset, hvor mange personer I bliver. Vores lokaler kan rumme alt lige fra et mindre selskab på 10 personer, til et større selskab på helt op til 600 personer. Udover at tilbyde plads til jeres selskab, så vil der være flere forskellige forplejningsløsninger. I kan bestille buffet eller menu til festen således, at der er sørget for det hele. Ydermere kan det arrangeres, at der vil være servering samt at der til de sene aftentimer vil være mulighed for at arrangere en bar med dertilhørende bartender. Når I vælger at holder jeres temafest på Perronen, skal der ikke mangle noget.

HØRNING – LIGE I NÆRHEDEN AF AARHUS OG SKANDERBORG

I nærheden af Aarhus og Skanderborg finder I Hørning, hvor Perronen holder til. Det vil være nemt for jer og jeres gæster at komme til stedet uanset, hvor I kommer fra. Er I fra nærområdet vil der være rig mulighed for både at køre samt at benytte den offentlige transport. Kommer I langvejs fra vil der fra både Aarhus og Skanderborg være under et kvarters kørsel til Hørning.

Her vil det selvfølgelig også være muligt at benytte den offentlige transport til at nå hen til destinationen. Når I vælger Perronen til at huse jeres temafest, så ønsker vi også at gå langt for, at jeres fest bliver præcis, som I ønsker. Derfor tager vi gerne imod forespørgsler til mad, selve lokalerne eller noget helt tredje.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk