Filter

HOLD JERES FIRMAFEST PÅ PERRONEN

I Hørning, tæt på Aarhus og Skanderborg, finder du Perronen. Perronen har lokalerne til din næste fest, som måske er en firmafest. Hvert år vil der i de fleste firmaer blive holdt én eller flere fester. Når firmafesten i dit firma, eller på din arbejdsplads, skal holdes er I mere end velkomne på Perronen. Når noget skal fejres ønsker vi, at alt lever op til jeres forventninger og at festen bliver det højdepunkt, som I ønsker. Dette gælder uanset om det er firmaets fødselsdag, et jubilæum eller den årlige julefrokost, som det drejer sig om. Alt I skal gøre er at tage kontakt til os og præsentere os for jeres idé. Vi vil, så vidt det er muligt, sørge for at imødekomme jeres behov og ønsker – uanset hvad disse måtte være.

Har du spørgsmål til firmafest, eller vil du vide mere om Perronen?

MULIGHEDERNE ER MANGE

Når det er tid til firmafest, så har Perronen alt det, som I søger til en vellykket fest. Vi tilbyder hyggelige og rummelige lokaler, som kan tilpasses den fest, som I ønsker at holde. Der er mulighed for, at vi både sørger for mad, drikke og servering. Vi tilbyder flere forskellige menuer og buffeter, hvorfor det vil være nemt at tilpasse maden til jeres fest. Derudover vil det være muligt at bestille drikkevarer til festen. Enten i form af servering eller som bar med tilhørende bartender. Ydermere er der plads til musik i lokalet, uanset om det er live musik eller DJ.

HØRNING – TÆT PÅ AARHUS OG SKANDERBORG

Det er ikke sikkert, at du har hørt om Hørning før. Her holder Perronen som nævnt til. Holder firmaet til i eksempelvis Aarhus, Skanderborg eller endda Hørning, vil det være nemt for jer at holde festen her. Uanset hvor jeres firma holder til, vil planlægningen vedrørende transport være let, da Perronen kun ligger henholdsvist 13 minutters kørsel fra Aarhus og 11 minutters kørsel fra Skanderborg. Derudover er det muligt at komme hertil med offentlig transport.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk