Filter

JULEFROKOST ER ÅRETS FEST !

I flere virksomheder, familier, vennekredse eller sportsklubber er julefrokosten den tilbagevendende begivenhed, som alle ser frem til. Nogle steder er det endda årets fest. Til en julefrokost er der en uskrevet tradition om, at alle slår sig en tand mere løs end til andre fester. Derfor bliver julefrokosterne ofte en fest, som der aldrig bliver glemt. Når I holder festen på Perronen vil vi gøre alt for, at jeres fest finder sted i lokaler og forløber på en måde, som lever op til jeres forventninger. Perronen ligger i Hørning, som ligger under et kvarters kørsel fra eksempelvis Skanderborg og Aarhus. Derfor vil det være et ideelt sted at holde julefrokost, hvis virksomheden, sportsklubben eller familier og venner bor eller er placeret i eller omkring Hørning. Derudover er der også gode forbindelser med offentlig transport, hvis I ikke ønsker at køre selv.

Fast pris på drikke til festen

All inclusive

all inclusive på Perronen se vores færdige parker inklusiv drikke til festen der er også mulighed for at købe drinks pakker i 4 timer, så er der 100 % styr på festen

Har du spørgsmål om julefrokost, eller vil du vide mere om Perronen?

HOLD JULEFROKOST PÅ PERRONEN

Perronen tilbyder lokaler, som er ideelle til et festlig arrangement, som en julefrokost for det meste er. Vi har lokaler af forskellige størrelse og kan rumme alt fra 10 personer og op til 600 personer. Lokalerne har vi indrettet på en sådan måde, at I har mulighed for at sætte jeres præg med udsmykning og skabe den ønskede stemning. Ud over de fleksible lokaler, vil det også være muligt at vælge blandt et stort udvalg af løsninger i forhold til mad. Der tilbydes julemenu, julebuffet eller noget helt tredje. Hvis I ønsker det, tilbyder vi også at stå for servering samt bar med dertilhørende bartender. På den måde kan vi sikre os, at der er sørger for alt til festen og I kan dermed deltage og nyde festen på samme niveau, som de deltagende gæster.

KOM SIKKERT UD OG HJEM

Det er ikke nogen hemmelighed, at der til en julefrokost vil blive indtaget alkohol. Derfor er det vigtigt at påpege, at der er rig mulighed for at benytte sig af den offentlige transport når I skal til og fra Perronen. Måske benytter firmaet sig af overnatningsmuligheder i Aarhus og Skanderborg eller endda i lokalområdet i Hørning. Det er lige så vigtigt for os, at I kommer sikkert ud og hjem, som det er for os, at jeres fest bliver præcis, som I ønsker det.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk