Filter

RECEPTION LOKALER

En reception kan holdes i flere forskellige forbindelser. Du kan vælge at holde din fødselsdag som en reception, eller at holde reception i forbindelse med endt uddannelse. Mulighederne er mange. Uanset hvad baggrunden er for din reception, så har Perronen lokalerne til selskabet og arrangementet. Vores lokaler er indrettet efter enkle forudsætninger om, at de skal være fleksible og kunne tilpasses til netop dit arrangement. Til en reception kan der i løbet af dagen komme mange gæster, medmindre du vælger at holde det privat og intimt. Uanset hvilken løsning I vælger, så har vi faciliteterne på Perronen. Vi kan huse alt fra 10 personer og op til hele 600 personer.

Har du spørgsmål om reception, eller vil du vide mere om Perronen?

PERRONEN HAR LOKALERNE OG MULIGHEDERNE

I vores lokaler er der forskellige muligheder for afholdelsen af din reception. Ud over at lægge rummelige lokaler til, så tilbyder vi også at stå for forplejning i form af mad og drikke. I forbindelse med valg af mad er det op til dig, hvilken løsning du ønsker. Mulighederne spænder vidt mellem frokostmenuer, over lette anretninger til enten frokost- eller aftenbuffet. Alt du skal gøre er at kontakte os i god tid, så vi får mulighed for at præsentere de forskellige løsninger for dig, så dagen kan blive som du ønsker det.

CENTRALT PLACERET MELLEM AARHUS OG SKANDERBORG

Er firmaet, familien og vennerne bosiddende i og omkring Aarhus, Skanderborg, Hørning, så vil det være nærliggende at holde receptionen her. Hørning ligger under femten minutters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg, hvorfor det vil være let at komme til og fra. Derudover er der gode forbindelser med den offentlige transport, hvis I eksempelvis benytter jer af de overnatningsmuligheder, som tilbydes i og omkring både Aarhus, Skanderborg og Hørning. Vi har mange års erfaring med afholdelse af diverse fester og arrangementer, hvorfor du kan sikre dig, at alt vil forløbe professionelt og med fokus på dine behov og ønsker for dagen.

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk