Filter

KONFERENCE PÅ PERRONEN

På Perronen, som er beliggende i Hørning, finder du de ideelle lokaler til afholdelse af konference. Det kan være en konference, som arrangeres i erhvervsmæssig sammenhæng. Måske skal I præsentere et nyt produkt på arbejdspladsen, eller uddanne medarbejderne eller personalet i selvsamme produkt. Derudover kan lokalerne også bruges til afholdelse af konferencer i uddannelsesmæssig sammenhæng. Lokaler er enkelt og råt indrettet, hvorfor I har mulighed for at sætte jeres eget præg på rummet eller rummene. Perronen kan rumme alt fra 10 personer og op til 600 personer, så der er rig mulighed for at planlægge flere forskellige konferencer med forskellige formål. Perronen har pladsen og er åben for forespørgsler vedrørende arrangementer eller konferencer, som ikke nødvendigvis er beskrevet her.

Har du spørgsmål om konference, eller vil du vide mere om Perronen?

KONFERENCE MED DET HELE

Til afholdelse af konferencer tilbyder Perronen selvfølgelig også forplejning i form af mad og drikke. Dette uanset, hvornår på dagen konferencen skal afholdes. Til tidligere konferencer tilbyder vi forskellige løsninger til morgenmad, buffet eller menu til frokost samt aftenmenu eller aftenbuffet til konferencer, som strækker sig til de sene aftentimer. Det er helt op til jer, hvordan I ønsker at sammensætte dagen. Vi vil forsøge at imødekomme jeres behov og ønsker. Hvis I eksempelvis afholder konference i arbejdsmæssig sammenhæng og ønsker at slå det sammen med en eventuel personalefest, så er der også mulighed for, at vi kan sørge for musik og bar med dertilhørende bartender. Hvis I har specifikke ønsker i forbindelse med afholdelse af konference, så tilbyder vi selvfølgelig råd og vejledning og er klar til at hjælpe jer med at planlægge dagen og eventuelt aftenen bedst muligt.

HØRNING – CENTRALT MELLEM SKANDERBORG OG AARHUS

Uanset om I vælger at holde konference i dagtimerne, hen på aftenen eller ønsker at fortsætte med fest til de sene aftentimer, så vil det altid være nemt for jer at komme til og fra Hørning, hvor Perronen er beliggende. Det tager under et kvarters kørsel at komme til Hørning fra både Aarhus og Skanderborg. Ydermere er der gode forbindelser med den offentlige transport, hvorfor det også vil være ideelt at benytte Perronens faciliteter for uddannelsesinstitutioner, som er beliggende i Aarhus, Skanderborg eller de omkringliggende byer.