DISKOTEK PERRONEN

Er et professionelt diskotek med et koncept, der ikke før er set i Danmark. Vores største force er, at vi kan levere kvalitets lyd, luksuriøst lys, erfaren DJ, underholdende og engageret

  • Pris for diskotek efter maden fra 5000,00 kr.

Vi tilbyder (gratis)

Diskotek Perronen har pt. lyd og lys i fantastisk kvalitet, hvilket gør os i stand til at matche alle former for fest; herunder karaoke og mange festlige former. Herudover får du personlig service, alsidigt musikudvalg og stor erfaring med arrangering og afholdelse af alle slags fester.

Har du spørgsmål om vores diskotek, eller vil du vide mere om Perronen?

DU SKAL MEGET LIDT – DISKO FRA PERRONEN

Det eneste du skal gøre er at samle mindst 60 festglade gæster, Betil din fest på Perronen og så er festen klar
Husets dygtige dj vil spile op til fest
Stort (som småt)
Hos Diskotek Perronen er intet job for småt eller stort. Specialet er dog store arrangementer, som opvarmning til musik event – gallafester, skolefester, firmafester. Til firmafesten spiller vi musik, alle kan synge med på. Til ungdomsfesterne serverer vi de nyeste fra hitlisterne tilsat det bedste fra 70-80-90’erne samt dem, du kan huske – og et par du helt havde glemt.
Kort sagt: Diskotek Perronen klarer alle slags events.

Denne type fester er ofte en stor udfordring for festudvalg el. lign. Med vores ekspertise bliver du fri for det kæmpe arbejde, det er at arrangere en fest. Du sparer desuden arbejdet under selve festen, som du i stedet kan nyde fri for bekymringer.

BILLEDER (SÅ MAN IKKE GLEMMER SINE DISKO MINDER)

Vi sørger for at forevige minderne fra din uforglemmelige fest ved at tage en masse billeder, der senere ville kunne findes på, og evt. downloades, fra bl.a. denne hjemmeside .

BOOKINGFORESPØRGSEL

Bemærk, at det ikke er muligt at medbringe egen forplejning hos Perronen.dk